Kostservice

Meny vecka 19

Måndag 6 maj
Lunch: Kalops med kokt potatis och rödbetor
Middag: Lax med kokt potatis och dillsås

Tisdag 7 maj
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Högrev med kokt potatis och skysås

Onsdag 8 maj
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och pepparsås
Middag: Skincrêpes och broccoli

Torsdag 9 maj
Lunch: Lättpanerad fiskfilé med kokt potatis och skarpsås
Middag: Kallskuret med potatisgratäng

Fredag 10 maj
Lunch: Plättar med grädde och sylt
Middag: Köttgryta med kokt potatis

Lördag 11 maj
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Plommonspäckad karré med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Rulltårtsbakelse

Söndag 12 maj
Lunch: Fisksoppa
Middag: Köttfärsgratäng
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 20

Måndag 13 maj
Lunch: Palt med fläsk/blodpalt
Middag: Ugnsstekt falukorv med kokt potatis

Tisdag 14 maj
Lunch: Chili sin carne med nachos
Middag: Gräddstuvad pyttipanna

Onsdag 15 maj
Lunch: Fishrolls med kokt potatis och skarpsås
Middag: Fläsklägg med potatismos

Torsdag 16 maj
Lunch: Pasta med köttbullar och gräddsås
Middag: Kycklingfilé med stekt potatis och pepparsås

Fredag 17 maj
Lunch: Kökets överraskning
Middag: Fiskgratäng med kokt potatis

Lördag 18 maj
Lunch: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad
Middag: Korv stroganoff med kokt potatis
Efterrätt: Nyponsoppa med grädde och biskvier

Söndag 19 maj
Lunch: Bogfläskgryta
Middag: Köttfärskaka med kokt potatis och brunsås
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00