Kvarteret Regnbågen

Kvarteret Regnbågen är namnet på ett kommande bostadsområde i Arjeplogs kommun, vackert beläget utmed Vaukaselets strand, vid slutet av Lugnetvägen. Området har nära till vatten och det natursköna Vaukaområdet, som har en två kilometer lång spångad led med grillplatser och fiskeställen.

Då intresset för kvarteret Regnbågen har varit stort kommer möjligheten att få välja tomtplats på området att lottas ut. Om du är intresserad att delta i lottningen, skicka ett mail till kommun@arjeplog.se med ämnesraden "Regnbågslotten" och dina kontaktuppgifter. Endast en anmälan per hushåll och person är tillåten. Sista anmälningsdag till lottningen är 10 februari. Vinnarna tillkännages senare under våren.

Om du tidigare har anmält intresse till kommunens tekniska enhet så behöver du ändå anmäla dig igen.

Vägen som ska anläggas runt bostadsområdet kommer få namnet Öringvägen. Priset på en tomt är 330 000 kronor. Tomterna är så kallade råtomter, vilket innebär att markberedning får köparen själv stå för. Tillkommer gör sedan även kostnaden för inkoppling till kommunens vatten och avlopp, samt till elnät och telefoni/fiber.

De personer som tillkännages som vinnare har möjlighet att tacka nej. Tackar man ja skrivs ett bindande kontrakt. En veckas betänketid ges. Inom två år ska byggnation vara påbörjad på tomten, och under den tiden får vidareförsäljning inte ske eller överlåtas till någon annan.

Vid frågor, kontakta Marlen Jonsson Nord. Telefon: 0961-141 21.


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: 31 januari 2019

Information

Byggnadsinspektör
Mats Abrahamsson
Telefon 0961-141 22

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961-140 00
Mån-Fre: 8.00-16.00


Besök Tingsbacka
Mån-Tors: 8.00-17.00
Fre: 8.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se

Besök oss

Arjeplogs Kommun
Tingsbacka, Storgatan 20