26 september 2013

Skyltexempel, evenemanget som visas på bilden ovan är inte aktuellt.

Kommer du från väst eller öst på Silvervägen till Arjeplog möts du nu av våra nya infartsskyltar. Skyltarna ger oss perfekta möjligheter att snabbt och enkelt platsmarknadsföra oss samt att presentera evenemang och meddelanden.

Det som syns på digitalskyltarna kommer att hämtas från evenemangskalendernöppnas i nytt fönster som finns på vår hemsida. Självklart kommer vi inte att få med allt på grund av platsbrist, men vi kommer att göra vårt yttersta för att marknadsföringen av evenemangen i Arjeplogs kommun ska bli så bra som möjligt.

Har du en aktivitet som du vill ska synas i evenemangskalendern och därmed också chans till att synas på digitalskyltarna?

Maila till turist@arjeplog.se.
Vi vill gärna ha med alla evenemang i hela Arjeplogs kommun i kalendern.

Platsmarknadsföringens budskap ansvarar Utvecklingsenheten för.

Inköpet av de digitala infartsskyltarna är finansierat av centrumprojektet.

Har du några frågor hör gärna av dig till Utvecklingsenheten: Yvonne Pauna på 070-372 05 56 eller Fredrik Westerlund 070-118 71 42.

Senast ändrad: 01 oktober 2013