Samiska veckan &
Arjeplogs Höstmarknad
1 okt-7 okt

 • 19 december 2018
  Kan du ha rätt till bostadstillägg från Pensionsmyndigheten?
  Följande information är upplagd efter förfrågan från Pensionsmyndigheten:Kan du ha rätt till bostadstillägg från Pensionsmyndigheten?Bostadstillägg är ett tillägg till den allmänna pensionen. En enkel tumregel är att du som är ensamstående och har en månadsinkomst omkring eller lägre än 15 000 kronor efter skatt bör kontrollera om du kan ha rätt till bostadstillägg. För gifta gäller andra belopp.Gör en beräkning för att se om du kan ha rätt till bostadstillägglänk till annan webbplatsDu som är nära anhörig till någon som inte längre själv kan ha hand om sina ekonomiska angelägenheter kan ansöka om bostadstillägg för dennes räkning via pensionsmyndigheten.se.länk till annan webbplats
 • 18 december 2018
  Störningar av vattenleveranserna på Lugnet
  Delar av området Lugnet i centrala Arjeplog är för närvarande utan vatten på grund av ventilproblem. Arbete pågår för att lösa problemet med vattenleveranserna så snart som möjligt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.
 • 13 december 2018
  Öppettider för Återvinningsgården under mellandagarna
  Under mellandagarna är Återvinningsgården öppen under följande tider:Torsdag 27 december 09.30 - 19.00
  Fredag 28 december 09.30 - 13.00
  Torsdag 3 januari 09.30 - 19.00
  Fredag 4 januari 09.30 - 13.00

 • 12 december 2018
  Regnbågen - nytt kvarter i Arjeplog
  Kvarteret Regnbågen blir namnet på det kommande bostadsområdet utmed Lugnetvägen, längs Vaukaselet. Intresset för området har varit stort. Därför kommer möjligheten att få välja tomtplats på området att lottas ut. De som tidigare har anmält sitt intresse behöver inte göra det igen.
  Om du är intresserad att delta i lottningen, skicka ett mail till kommun@arjeplog.se med ämnesraden "Regnbågslotten" och dina kontaktuppgifter. Endast en anmälan per hushåll och person är tillåten. Sista anmälningsdag till lottningen är 10 februari. Vinnarna tillkännages senare under våren.För att läsa mer, surfa vidare till https://arjeplog.se/regnbågen - där kommer vi fortlöpande att lägga upp information, som detaljplan och så småningom även vinnarna.
 • 11 december 2018
  Extraöppet på Mötesplatsen
  Mötesplatsen rear ut det sista och har extraöppet 12.00-16.00 på onsdag och torsdag. Nu upp till 75% rabatt på ordinarie priser!På torsdag bjuds det på glögg och pepparkakor. Personalen önskar alla en God Jul & ett Gott Nytt År och passar på att tacka för den tid som varit.
 • 10 december 2018
  Enkät om Medborgarlöftet
  Medborgarlöftet är ett samarbete som Arjeplogs kommun och Polisen gör varje år. Medborgarlöften handlar om att polis och kommun lyssnar på vad vad ni som bor och verkar i kommunen upplever som viktigt för att ni ska känna er trygga och säkra. Här är din chans att påverka vårt arbete med det kommande medborgarlöftet.
  Ju fler som svarar på enkäten desto bättre. Tack för att du hjälper oss att hjälpa er!Enkäten hittar du härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • 06 december 2018
  Anbud: Blockhyrning av Stugan
  I elevhemmet och stödboendet Stugan på Daghemsvägen har Arjeplogs kommun ett antal rum som står outnyttjade. Vi vet att det finns en efterfrågan på dessa rum från privatpersoner såväl som hos verksamheter som söker personalboende för nyligen eller tillfälligt anställda, inom offentlig som privat verksamhet inklusive biltestnäring. Arjeplogs kommun som offentlig aktör är dock inte lämpad att bedriva den vandrarhemsverksamhet en sådan uthyrning innebär.Vi söker därför någon som vill hyra del av fastigheten med möjlighet att hyra ut rum till tredje part.
  Den del det gäller omfattar en flygel bestående av 2 plan med 18 rum per plan, totalt 36 rum. Rummen är cirka 15 m2 stora och möblerade med säng, skrivbord, kylskåp, nattygsbord, stol, fåtölj och bokhylla. Det finns toalett och dusch på varje rum och ett gemensamt kök på vartdera våningsplanet. Standarden är enkel men funktionell.Du som hyr ansvarar själv för städning, tvätt av sängkläder, avfallshantering med mera samt att du återlämnar lokalerna i motsvarande skick som vid tillträde.Uppvärmning, förbrukningselektricitet samt snöröjning ingår i hyran.Arjeplogs kommun erbjuder er att hyra ovan nämnda lokaler under perioden 1 januari 2019 till och med 30 april 2019. Ert anbud skall omfatta ett fast totalpris för hela perioden, men betalning kan ske månadsvis.Ert anbud skall vara Arjeplogs kommun tillhanda:
  Fredag den 21 december 2018 kl 17.00.
  Vid frågor, kontakta:
  Fredrik Westerlund
  fredrik.westerlund@arjeplog.se
  Utbildnings- och kulturchef
  0961-143 52

Kontakt

Växel: 0961 - 140 00

Öppettider:
Mån-Fre: 8.00-16.00

E-post: info@arjeplog.se