27 februari 2019

Anbud: Blockhyrning av elevhemmet Stugan

I elevhemmet och stödboendet Stugan på Daghemsvägen har Arjeplogs kommun ett antal rum som hyrs ut till externa gäster. Vi vet att det finns en efterfrågan på dessa rum från verksamheter som söker personalboende för nyligen eller tillfälligt anställda, inom offentlig och privat verksamhet inklusive biltestnäring, samt från privatpersoner.

Räknat från augusti 2018 till mars 2019 har vi haft närmare 1 000 gästnätter i dessa rum. Arjeplogs kommun är dock som offentlig aktör inte den bäst lämpade att bedriva den vandrarhemsverksamhet en sådan uthyrning innebär ...

Vi söker därför någon som vill hyra del av fastigheten för att i andrahand hyra ut rum till tredje part. Den del det gäller omfattar en flygel bestående av 2 plan med 18 rum per plan, totalt 36 rum. Rummen är cirka 15 m2 stora och möblerade med säng, skrivbord, kylskåp, nattygsbord, stol, fåtölj och bokhylla. Det finns toalett och dusch på varje rum och ett gemensamt kök på vartdera våningsplanet. Standarden är enkel, men funktionell.

Du som hyr ansvarar själv för städning, tvätt av sängkläder, avfallshantering med mera, samt för att du återlämnar lokalerna i motsvarande skick som vid tillträde.

Uppvärmning, förbrukningselektricitet samt snöröjning ingår i hyran.

Arjeplogs kommun erbjuder er att hyra ovan nämnda lokaler under perioden 1 maj 2019 till och med 30 april 2020. Ert anbud skall omfatta ett fast totalpris för hela perioden. Betalning kan efter överenskommelse ske månadsvis.

Möjlighet till förlängning finns. Arjeplogs kommun förbehåller sig rätten att fritt pröva anbud och att förkasta oskäliga anbud.

Ert anbud skall vara Arjeplogs kommun tillhanda:
senast klockan 17.00 fredag den 29 mars.

Vid frågor, kontakta undertecknad.

Fredrik Westerlund
fredrik.westerlund@arjeplog.se
Utbildnings- och kulturchef
0961-143 52

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kommunikatör
Martin Stråmo
Tel: 0961-141 39

Obs. Har du använt sökfunktionen och hittat en nyhet? Se på datumet längst ned på artikeln för att avgöra om informationen fortfarande kan vara aktuell eller ej.

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se