Måltider

Kostservice består av totalt tre olika kök, ett mottagningskök och ett tillagningskök. Vaukaköket är ett mottagningskök och Kyrkholmskolans kök är centralköket. Där tillagas maten som sedan levereras till berörda verksamheter.

Totalt serveras det cirka 650 portioner i kommunen som kostservice producerar dagligen. Vi gör mat för alla åldrar från 1 och uppåt. Vi arbetar för miljö och ekonomi samtidigt som vi ska hålla en väldigt hög kvalitet på våra tjänster.

Menyn vecka 43 (för talläsare):
Måndag 21 oktober Lunch: Kycklingpytt med vitlöksdressing
Måndag 21 oktober Middag: Raggmunkar med stekt fläsk
Tisdag 22 oktober Lunch: Chili con carne med nachos och ost
Tisdag 22 oktober Middag: Ugnstekt fisk med potatis och dillsås
Onsdag 23 oktober Lunch: Schnitzel med råstekt potatis och bearnaisessås
Onsdag 23 oktober Middag: Levergryta
Torsdag 24 oktober Lunch: Fisksoppa med mjukbröd och frukt
Torsdag 24 oktober Middag: Köttfärslimpa med gräddsås och potatis
Fredag 25 oktober Lunch: Gröt med smörgås
Fredag 25 oktober Middag: Kassler med blomkål och potatis
Lördag 26 oktober Lunch: Kåldolmar med potatis och sås
Lördag 26 oktober Middag: Korvgryta
Lördag 26 oktober Efterrätt: Bärkräm
Söndag 27 oktober Lunch: Fiskgratäng med grönsaker
Söndag 27 oktober Middag: Helstekt fläskkarré med potatis och sås
Söndag 27 oktober Efterrätt: Paj med vaniljsås


Meny vecka 44 (för talläsare):
Måndag 28 oktober Lunch: Fisk bordelaise med grönsaker och potatis
Måndag 28 oktober Middag: Pannbiff med potatis och pepparsås
Tisdag 29 oktober Lunch: Skinka och mimosasallad
Tisdag 29 oktober Middag: Kotlett med potatis och sås
Onsdag 30 oktober Lunch: Köttbullar med pasta
Onsdag 30 oktober Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar
Torsdag 31 oktober Lunch: Ris- och kycklinggratäng
Torsdag 31 oktober Middag: Trerätters middag
Fredag 1 november Lunch: Pasta med carbonara
Fredag 1 november Middag: Helstekt högrev med potatis och sås

Lördag 2 november Lunch: Lax och kokt potatis
Lördag 2 november Middag: Gräddstuvad pytt i panna
Lördag 2 november Efterrätt: Gräddtårta
Söndag 3 november Lunch: Slät skogssvampsoppa med mjukt bröd
Söndag 3 november Middag: Fläskfilé med potatisgratäng och grönsaker
Söndag 3 november Efterrätt: Fruktsallad med vaniljvisp


Meny vecka 45 (för talläsare):
Måndag 4 november Lunch: Kötfärssoppa
Måndag 4 november Middag: Blodpudding med stekt bacon
Tisdag 5 november Lunch: Panerad fisk med potatis och remouladsås
Tisdag 5 november Middag: Kålpudding med kokt potatis
Onsdag 6 november Lunch: Kyckling och pastagratäng
Onsdag 6 november Middag: Ugnsbakad torskfilé med potatis och remouladsås
Torsdag 7 november Lunch: Indisk gryta med ris
Torsdag 7 november Middag: Stekt palt med fläsk
Fredag 8 november Lunch: Potatisbullar med stekt fläsk
Fredag 8 november Middag: Bogfläskgryta med potatis

Lördag 9 november Lunch: Laxpudding med skirat smör
Lördag 9 november Middag: Fläsklägg med rotgrönsaker och senapsås
Lördag 9 november Efterrätt
Söndag 10 november Lunch: Ugnspannkaka med sylt
Söndag 10 november Middag: Gräddstuvad älgskav med potatismos
Söndag 10 november Efterrätt: Päron med After Eight


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: 22 oktober 2019

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67
Vaukaköket: 0961-141 82

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se