Kostservice

Meny vecka 11

Måndag 11 mars
Lunch: Köttgryta med kokt potatis
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås

Tisdag 12 mars
Lunch: Currygryta med ris
Middag: Fläskkarré med gräddsås och kokt potatis

Onsdag 13 mars
Lunch: Gröt med mjukbröd och pålägg
Middag: Fisksoppa

Torsdag 14 mars
Lunch: Fishrolls med remouladsås och kokt potatis
Middag: Isterband med stuvad potatis

Fredag 15 mars
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Parisare med bröd och stekt potatis

Lördag 16 mars
Lunch: Pannkaka med grädde och hjortronsylt
Middag: Strömmingfilé med kokt potatis och senapssås
Efterrätt: Ostkaka med hallonsylt

Söndag 17 mars
Lunch: Pannbiff med kokt potatis och gräddsås
Middag: Skinkpaj med broccoli
Efterrätt

Måndag 18 mars
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Pölsa med potatis

Tisdag 19 mars
Lunch: Panerade fisknuggets med kokt potatis och tartarsås
Middag: Leverbiffar med kokt potatis

Onsdag 20 mars
Lunch: Blodpudding med kokt potatis och stekt fläsk
Middag: Schnitzel med kokt potatis och örtsås

Torsdag 21 mars
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Kassler med kokt potatis och blomkål

Fredag 22 mars
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Fläskpannkaka

Lördag 23 mars
Lunch: Ugnsstekt fisk med kokt potatis och dillsås
Middag: Pannbiff med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Fruktsallad med vispgrädde

Söndag 24 mars
Lunch: Gräddstuvad pytt i panna
Middag: Kåldolmar
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00