Fjällnära skärgård med 
8 727 sjöar & Sveriges djupaste
sjö Hornavan

Testcentrum för 
världsledande fordonstillverkare

Evenemang
Evenemang

 • Ställ dina frågor om gymnasieskolan till kommunstyrelsen utanför Coop torsdag och fredag!

  Idag och imorgon mellan 16.30-18.00 finns representanter för kommunstyrelsen utanför Coop för att svara på frågor gällande framtidens gymnasieskola.
  Välkommen!

 • Avbrott i vattenleveransen på Tullbacken i Jäckvik

  I dag kring klockan 13 kommer det bli avbrott i vattenleveransen på Tullbacken i Jäckvik. Åtgärder på ledningsnätet gör att vi måste stänga vattnet under 15-30 minuter.Om stängningen fortlöper som planerat så är det endast Tullbacken som drabbas men det kan bli mer omfattande om ventiler inte tar tätt. Ytterligare information kommer om så är fallet.Vi beklagar eventuella olägenheter.

 • Kulturskolan i Arjeplog vill ha in intresseanmälan!

  Kulturskolan Arjeplog dans
  Kulturskolan erbjuder dansgrupper eller möjlighet att spela instrument. Blanketter finns att hämta på Biblioteket eller att ladda ner från kommunens hemsida.

 • De vanligaste frågorna gällande Arjeplogs gymnasieutbildning

  Det finns ett stort intresse för frågan om hur gymnasieutbildningen i Arjeplogs kommun ska organiseras. Här besvarar vi de vanligaste frågorna vi fått till oss. Har du fler frågor? Ställ dem till oss via Facebook eller till kommun@arjeplog.se!

 • Vattenavstängning på Norrbacka ändrad till tisdag

  Den tidigare aviserade vattenavstängningen är flyttad till tisdag och gäller från 08.00 och under hela dagen. Vattnet kommer att stängas av på delar av Norrbackaområdet. Främst från Norrbackagatan och samtliga gator österut, samt Drottninggatan 38, 46-50 och 52-56.Vi beklagar ändringen.

 • Informationsmöte om nya lokala trafikföreskrifter

  Silvervägen i skymningsljus.
  Välkomna till ett informationsmöte om nya lokala trafikföreskrifter för Arjeplogs kommun.Arjeplogs trafiksystem har ett behov att regleras för att öka trafiksäkerheten, framkomligheten och miljön i övrigt. Förslag har arbetats fram av tjänstepersoner på Arjeplogs kommun. Miljö-, bygg- och räddningsnämnden vill dock gärna ta in synpunkter från allmänheten innan ett slutgiltigt beslut tas.


 • Nu kan du förtidsrösta i gymnasiefrågan

  Från och med måndagen 6 september kan du förtidsrösta i gymnasiefrågan.I Arjeplogs kommun står vi inför ett vägval kring hur vi fortsatt ska bedriva Hornavanskolan. Din åsikt är till stor hjälp till de politiker som ska ta beslut i frågan. Därför är det viktigt att du röstar.
  För mer information, surfa in på arjeplog.se/val