Kostservice

Meny vecka 37

Måndag 9 september
Lunch: Palt med fläsk / Blodpalt
Middag: Korv stroganoff med ris

Tisdag 10 september
Lunch: Chili sin carne med nachos
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås

Onsdag 11 september
Lunch: Citronetter (panerad fisk) med kokt potatis och skarpsås
Middag: Pölsa med kokt potatis och rödbetor

Torsdag 12 september
Lunch: Köttbullar med pasta och sås
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar

Fredag 13 september
Lunch: Buffé / Kökets överraskning
Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås

Lördag 14 september
Lunch: Korvgryta med kokt potatis
Middag: Kotletter med potatisgratäng och gräddsås
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde

Söndag 15 september
Lunch: Fisksoppa
Middag: Högrev med kokt potatis och skysås
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 36

Måndag 2 september
Lunch: Asiatisk bogfläskgryta med ris
Middag: Kyckling med stekt potatis

Tisdag 3 september
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Bruna bönor med stekt fläsk och korv

Onsdag 4 september
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och pepparsås
Middag: Pytt i panna med stekt ägg

Torsdag 5 september
Lunch: Fiskpinnar med kokt potatis och skarpsås
Middag: Revbensspjäll med stekt potatis

Fredag 6 september
Lunch: Biff stroganoff med ris
Middag: Kokt skinka med kokt potatis, ägg och mimosasallad

Lördag 7 september
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Fläskkorv med kokt potatis
Efterrätt: Princessbakelse

Söndag 8 september
Lunch: Kalops med kokt potatis
Middag: Älgskav med kokt potatis
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00