Kostservice

Meny vecka 38

Måndag 19 september
Lunch: Köttfärssås med pasta
Middag: Kycklingsoppa med nybakat bröd

Tisdag 20 september
Lunch: Fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Kotlett med kokt potatis, sås och vinbärsgelé

Onsdag 21 september
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och kokt potatis
Middag: Älgbiffar med kokt potatis och gräddsås

Torsdag 22 september
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Ugnsbakad lax med kokt potatis och dragonsås

Fredag 23 september
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Pannkaka med hjortronsylt

Lördag 24 september
Lunch: Fiskgratäng med grönsaker
Middag: Köttgryta
Efterrätt: Paj med vaniljsås

Söndag 25 september
Lunch: Kalvsylta, kokt potatis och rödbetssallad
Middag: Köttfärsgratäng
Efterrätt: Kräm

Meny v39

Måndag 26 september
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Bondomelett

Tisdag 27 september
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis
Middag: Korv stroganoff med ris

Onsdag 28 september
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Blodpalt med fläsk

Torsdag 29 september
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och mangoraja
Middag: Helstekt fläskkarré med potatis och sås

Fredag 30 september
Lunch: Nasi goreng med kyckling
Middag: Älgskavsgratäng

Lördag 1 oktober
Lunch: Rökt och gravad lax med kokt potatis och ägghalvor
Middag: Biffar med potatismos och gräddsås
Efterrätt: Chokladkaka med vaniljsås

Söndag 2 oktober
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Söndagsstek med potatis och örtsås
Efterrätt

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00