Kostservice

Meny vecka 27

Måndag 1 juli
Lunch: Fishrolls med kokt potatis och skarpsås
Middag: Biffar med kokt potatis och gräddsås

Tisdag 2 juli
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Bogfläskgryta

Onsdag 3 juli
Lunch: Kotletter med kokt potatis och skysås
Middag: Isterband med stuvad potatis

Torsdag 4 juli
Lunch: Schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Janssons frestelse

Fredag 5 juli
Lunch: Raggmunkar med fläsk
Middag: Köttsoppa

Lördag 6 juli
Lunch: Kalvsylta med rödbetssallad
Middag: Kycklingfilé med stekt potatis och örtsås
Efterrätt: Äppelkaka med vaniljsås

Söndag 7 juli
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis
Middag: Köttgryta med kokt potatis
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 26

Måndag 24 juni
Lunch: Köttfärssås med makaroner
Middag: Pyttipanna med stekt ägg

Tisdag 25 juni
Lunch: Kalops med kokt potatis
Middag: Parisare med bröd, stekt potatis och gurkmajonnäs

Onsdag 26 juni
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås

Torsdag 27 juni
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Ost- och skinkpaj

Fredag 28 juni
Lunch: Pölsa med potatis, plättar till barnomsorgen
Middag: Kålpudding med kokt potatis

Lördag 29 juni
Lunch: Kasslergratäng
Middag: Blodpannkaka med fläsk
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde

Söndag 30 juni
Lunch: Sillsallad med mjukt bröd
Middag: Biff stroganoff med ris
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00