Kostservice

Meny vecka 21

Måndag 23 maj
Lunch: Palt och blodpalt med fläsk
Middag: Ugnsbakad fisk med kokt potatis och hollandaisesås

Tisdag 24 maj
Lunch: Chili sin carne med nachos, ost mm.
Middag: Pannbiff med kokt potatis och löksås

Onsdag 25 maj
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis och dragonsås

Torsdag 26 maj
Lunch: Köttbullar med pasta och gräddsås
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar
Efterrätt: Chokladbakelse med lingon

Fredag 27 maj
Lunch: Kökets överraskning/ Pölsa till äldreomsorgen
Middag: Högrev med kokt potatis och pepparsås

Lördag 28 maj
Lunch: Ugnsstekt lax med kokt potatis och dillsås
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och brunsås
Efterrätt: Paj med vaniljsås

Söndag 29 maj
Lunch: Soppa med renfärs
Middag: Köttgryta med kokt potatis
Efterrätt: Morsdagstårta

Meny v20

Måndag 16 maj
Lunch: Kalops med kokt potatis och rödbetor
Middag: Ugnsbakad torskfilé med kokt potatis och remouladsås

Tisdag 17 maj
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Bogfläskgryta med kokt potatis

Onsdag 18 maj
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och pepparsås
Middag: Korv stroganoff med ris

Torsdag 19 maj
Lunch: Shepardtorsk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Palt med fläsk

Fredag 20 maj
Lunch: Kyckling- eller kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Pasta med skinksås

Lördag 21 maj
Lunch: Fisksoppa
Middag: Fläsklägg med rotgrönsaker och senapssås
Efterrätt

Söndag 22 maj
Lunch: Gräddstuvad älgskav med potatismos
Middag: Laxpudding med skirat smör
Efterrätt: Päron med After eight

Publicerad av: Sandra Burman
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00