Kostservice

Meny vecka 17

Måndag 22 april
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Potatisbullar med fläsk

Tisdag 23 april
Lunch: Fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Korv stroganoff med ris

Onsdag 24 april
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och kokt potatis
Middag: Pasta carbonara

Torsdag 25 april
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås

Fredag 26 april
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Revbensspjäll med kokt potatis och brunsås

Lördag 27 april
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa
Middag: Kasslergryta med ris/potatis
Efterrätt: Fruktcocktail med marsansås

Söndag 28 april
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Sejfilé med kokt potatis och sås
Efterrätt: Kräm

Meny vecka 16

Måndag 15 april
Lunch: Currygryta med ris
Middag: Renskav med potatismos

Tisdag 16 april
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Middag: Makaronilåda

Onsdag 17 april
Lunch: Gröt med bröd och frukt
Middag: Kallskuret med potatissallad

Torsdag 18 april
Lunch: Biff gulasch med kokt potatis
Middag: Grönsakssoppa med bröd

Fredag 19 april
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad

Lördag 20 april
Lunch: Bondomelett
Middag: Asiatisk fläskfilégryta med ris
Efterrätt: Pannacotta

Söndag 21 april
Lunch: Helstekt lax med kokt potatis och dillmajonnäs
Middag: Kycklingsoppa
Efterrätt: Bärkräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Måndag-torsdag
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Fredag
08.00-12.00 och 13.00-15.00

Vecka 25-32 måndag-fredag
09.00-12.00 och 13.00-15.00

Dag före afton
08.00-12.00
Dag före röd dag
08.00-12.00
Klämdag
10.00-12.00

Medborgarservice
0961 - 144 44
Mån-Fre: 08.00-16.00
kommun@arjeplog.se

Växel: 0961 - 140 00