Måndag 8 mars
Lunch: Köttfärssoppa
Middag: Stekt palt med fläsk
Tisdag 9 mars
Lunch: Fisk bordelaise med potatis och remouladsås
Middag: Fläskkorv med rotmos och sås
Onsdag 10 mars
Lunch: Pastagratäng med kyckling
Middag: Ugnsbakad torskfilé med potatis och remouladsås
Torsdag 11 mars
Lunch: Sparrissoppa / smörgåstårta till omsorgen
Middag: Högrev med pepparsås, potatis och grönsaker
Fredag 12 mars
Lunch: Ostpaj med suovas och kokt potatis
Middag: Bogfläskgryta med potatis
Lördag 13 mars
Lunch: Stekt kyckling med stekt potatis och örtsås
Middag: Kalvsylta, kokt potatis och rödbetssallad
Efterrätt: Fruktkräm
Söndag 14 mars
Lunch: Ugnspannkaka med sylt
Middag: Kokt renkött med potatis och lingonsås
Efterrätt: Päron med vispgrädde
Måndag 1 mars
Lunch: Korv stroganoff med ris eller potatis
Middag: Pannbiff med potatis och pepparsås
Tisdag 2 mars
Lunch: Fiskgratäng på alaska pollock med potatis
Middag: Kotlett med potatis och sås
Onsdag 3 mars
Lunch: Köttbullar med pasta och gräddsås
Middag: Fiskbullar i hummersås med kokt potatis
Torsdag 4 mars
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar
Fredag 5 mars
Lunch: Gröt med smörgås
Middag: Renskav med potatis
Lördag 6 mars
Lunch: Köttgryta
Middag: Röding med potatis och vitvinsås
Efterrätt: Gräddtårta
Söndag 7 mars
Lunch: Slät skogssvampsoppa med mjukt bröd
Middag: Fläskfilé med potatis och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad med vaniljvisp
Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:
Information
Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67
Kontakt
Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00
Dag före röd dag:
09.00-13.00
Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00
Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00
Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se
Arjeplogs Kommun
Arjeplogs Kommun
938 81 Arjeplog
Växeltelefon: 0961 - 140 00
E-post: kommun@arjeplog.se
Organisationsnummer: 212000-2668
Bankgiro: 203-7273