Kostservice

Måndag 13 september
Lunch: Köttgryta med kokt potatis
Middag: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad

Tisdag 14 september
Lunch: Ugnsbakad torsk med kokt potatis
Middag: Skinkcrêpes med potatis och broccoli

Onsdag 15 september
Lunch: Pasta med kycklingsås
Middag: Kallskuret med potatisgratäng

Torsdag 16 september
Lunch: Palt med fläsk
Middag: Laxgratäng med kok potatis

Fredag 17 september
Lunch: Prinskorv med kok potatis
Middag: Broccoligratäng med skinka och kokt potatis

Lördag 18 september
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Leverbiff med potatis och sås
Efterrätt: Tårta med ananas och mandel

Söndag 19 september
Lunch: Fisksoppa
Middag: Fläskfilé med potatisgratäng
Efterrätt


Måndag 6 september
Lunch: Panerad fisk med potatis
Middag: Ugnsstekt kyckling med råstekt potatis och örtsås

Tisdag 7 september
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk

Onsdag 8 september
Lunch: Kebabpytt med vitlöksdressing
Middag: Fisk med stuvad spenat och kokt potatis

Torsdag 9 september
Lunch: Cowboysoppa med mjukbröd och ost
Middag: Makaronilåda med skinka

Fredag 10 september
Lunch: Plättar med sylt
Middag: Färsbiffar med potatis och sås

Lördag 11 september
Lunch: Kycklingsoppa
Middag: Fläskkarré med potatis och sås
Efterrätt: Pannacotta med bär

Söndag 12 september
Lunch: Korv med stuvade makaroner
Middag: Fisk med kokt potatis och sås
Efterrätt: Kräm

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se