Måltider

Måndag 8 mars
Lunch: Köttfärssoppa
Middag: Stekt palt med fläsk

Tisdag 9 mars
Lunch: Fisk bordelaise med potatis och remouladsås
Middag: Fläskkorv med rotmos och sås

Onsdag 10 mars
Lunch: Pastagratäng med kyckling
Middag: Ugnsbakad torskfilé med potatis och remouladsås

Torsdag 11 mars
Lunch: Sparrissoppa / smörgåstårta till omsorgen
Middag: Högrev med pepparsås, potatis och grönsaker

Fredag 12 mars
Lunch: Ostpaj med suovas och kokt potatis
Middag: Bogfläskgryta med potatis

Lördag 13 mars
Lunch: Stekt kyckling med stekt potatis och örtsås
Middag: Kalvsylta, kokt potatis och rödbetssallad
Efterrätt: Fruktkräm

Söndag 14 mars
Lunch: Ugnspannkaka med sylt
Middag: Kokt renkött med potatis och lingonsås
Efterrätt: Päron med vispgrädde


Måndag 1 mars
Lunch: Korv stroganoff med ris eller potatis
Middag: Pannbiff med potatis och pepparsås

Tisdag 2 mars
Lunch: Fiskgratäng på alaska pollock med potatis
Middag: Kotlett med potatis och sås

Onsdag 3 mars
Lunch: Köttbullar med pasta och gräddsås
Middag: Fiskbullar i hummersås med kokt potatis

Torsdag 4 mars
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar

Fredag 5 mars
Lunch: Gröt med smörgås
Middag: Renskav med potatis

Lördag 6 mars
Lunch: Köttgryta
Middag: Röding med potatis och vitvinsås
Efterrätt: Gräddtårta

Söndag 7 mars
Lunch: Slät skogssvampsoppa med mjukt bröd
Middag: Fläskfilé med potatis och grönsaker
Efterrätt: Fruktsallad med vaniljvisp


Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad:

Information

Kostchef
Peter Byrne
Telefon 0961-141 73
Centralkök: 0961-141 67

Kontakt

Öppettider
Växel: 0961 - 140 00
Mån-Fre: 8.00-17.00

Dag före röd dag:
09.00-13.00

Medborgarservice
0961-144 44
Mån-Fre: 09.00-16.00

Socialtjänsten
ifo@arjeplog.se
Mån-Fre: 09.00-16.00

Lunchstängt: 12.00-13.00
kommun@arjeplog.se