Lärcentra

Lärcentra är en mötesplats för dig som läser på distans mot universitet, högskola eller Komvux, men vi har också arbetsplatser för dig som arbetar på distans. I våra moderna lokaler hittar du arbetsstationer med dockningsstation eller komplett dator, kök, fikaplatser och konferensrum för hybridmöten. Vi har också en podd-utrustning om du vill prova på det.

Om du studerar på distans kan du skriva prov eller tentamen hos oss, men hör först med din skola eller lärosäte. Därefter kontaktar du (eller ditt lärosäte) oss för att boka in tentamen och tentavakt.

Här driver vi också olika arbetsmarknads- och utvecklingsprojekt. Om du behöver stöd för att komma ut i jobb eller karriärväxla, hör av dig till oss!

Lärcentra hittar du mellan ingången till bibliotek och sporthall. Det finns fri parkering utanför på medborgarhusparkeringen. Om du blir en frekvent besökare så kan vi ordna en tagg eller passerkort till dig.

Lärcentra samverkar med Akademi Norr Länk till annan webbplats. och dess medlemskommuner. Målet är att öka tillgången till utbildning och möjliggöra studier oavsett bostadsort.

Publicerad av: Martin Stråmo
Senast ändrad: