Måndag 17 februari
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Potatisbullar med fläsk
Tisdag 18 februari
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Korv stroganoff med ris
Onsdag 19 februari
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och potatis
Middag: Pasta carbonara
Torsdag 20 februari
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås
Fredag 21 februari
Lunch: Korv med potatismos och gurkdressing
Middag: Revbensspjäll med kokt potatis och brunsås
Lördag 22 februari
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Kycklingfilé med potatis och örtsås
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Söndag 23 februari
Lunch: Ugnsstekt fisk med kokt potatis och dillsås
Middag: Karré med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt
Måndag 24 februari
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Pölsa med kokt potatis
Tisdag 25 februari
Lunch: Fisk bordelaise med kokt potatis
Middag: Leverbiffar med kokt potatis och lök
Onsdag 26 februari
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Schnitzel med kokt potatis och örtsås
Torsdag 27 februari
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kassler med kokt potatis och blomkål
Fredag 28 februari
Lunch: Kycklinggratäng
Middag: Fläskpannkaka
Lördag 1 mars
Lunch: Korv och makaroner
Middag: Karré med kokt potatis och sås
Efterrätt: Pannacotta
Söndag 2 mars
Lunch: Fisksoppa
Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis och brunsås
Efterrätt: Gräddbakelse