Måndag 23 december
Lunch: Potatisbullar med fläsk
Middag: Rödspätta med kokt potatis och sås
Tisdag 24 december – God Jul!
Lunch: Julbord
Middag: Julgröt
Onsdag 25 december
Lunch: Revbensspjäll, köttbullar, korv och kokt potatis
Middag: Janssons Frestelse
Efterrätt: Ris à la Malta
Torsdag 26 december
Lunch: Hamburgare med stekt potatis och tillbehör
Middag: Laxgratäng
Fredag 27 december
Lunch: Fläskkorv med sylt och grädde
Middag: Lutfisk med bacon, gröna ärtor och vitsås
Lördag 28 december
Lunch: Renskav med stekt potatis och lingonsylt
Middag: Kalvsylta med rötbetssallad
Efterrätt: Päronhalvor med grädde
Söndag 29 december
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Pannbiff med stekt lök och kokt potatis
Efterrätt: Bärkräm
Måndag 16 december
Lunch: Bogfläskgryta med ris
Middag: Köttsoppa med klimp
Tisdag 17 december
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Kasslergryta med kokt potatis
Onsdag 18 december
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och pepparsås
Middag: Kycklingfilé med stekt potatis och dragonsås
Torsdag 19 december
Lunch: Fiskpinnar med kokt potatis och skarpsås
Middag: Stekt korv med potatismos
Fredag 20 december
Lunch: Pizzabuffé för skolan, plättar till äldreomsorgen
Middag: Röding med kokt potatis och sås
Lördag 21 december
Lunch: Köttfärspaj med kokt potatis
Middag: Bogfläskgryta med kokt potatis
Efterrätt: Chokladpudding med grädde
Söndag 22 december
Lunch: Fisklåda med smält smör
Middag: Stekt kotlett med kokt potatis och sås
Efterrätt: Äppelkaka med marsansås
Måndag 30 december
Lunch: Korv stroganoff med ris
Middag: Kyckling med kokt potatis och örtsås
Tisdag 31 december
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Hornavanröding med kokt potatis och sås
Onsdag 1 januari
Lunch: Ugnsbakad falukorv med potatismos
Middag: Helstekt fläskkarré med kokt potatis och sås
Torsdag 2 januari
Lunch: Kokt kött och potatis
Middag: Ost- och skinkpaj
Fredag 3 januari
Lunch: Palt med fläsk
Middag: Älgfärssoppa
Lördag 4 januari
Lunch: Kokt sej med kokt potatis och citron- och dillsås
Middag: Lasagne
Efterrätt: Inlagd persika med grädde
Söndag 5 januari
Lunch: Kalvsylta med kokt potatis och rödbetssallad
Middag: Fläskytterfilé med kokt potatis och brunsås
Efterrätt: Gräddbakelse