
Måndag 17 november
Lunch: Palt med fläsk
Middag: Korv stroganoff med ris
Tisdag 18 november
Lunch: Chili sin carne med nachos
Middag: Stekt fläsk med kokt potatis och löksås
Onsdag 19 november
Lunch: Buffé
Middag: Pölsa med kokt potatis och rödbetor
Torsdag 20 november
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar
Fredag 21 november
Lunch: Pasta med köttbullar och sås
Middag: Kokt skinka, ägg, kokt potatis och mimosasallad
Lördag 22 november
Lunch: Raggmunkar med stekt fläsk
Middag: Fiskgratäng med kokt potatis
Efterrätt: Sommardröm
Söndag 23 november
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Karré med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Chokladpudding

Måndag 10 november
Lunch: Bogfläskgryta med ris
Middag: Ugnsbakad kyckling med kokt potatis
Tisdag 11 november
Lunch: Vegetarisk schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Bruna bönor med stekt fläsk och korv
Onsdag 12 november
Lunch: Pasta med köttfärssås
Trerättersmiddag:
Förrätt: Rensteaktoast.
Varmrätt: Abborrfilé (sponsrad av Arjeplogs trollingklubb) med romsås och palsternacks- och potatispuré.
Efterrätt: Vit chokladcheesecake med halloncoulis.
Torsdag 13 november
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Revbensspjäll med stekt potatis
Fredag 14 november
Lunch: Biff stroganoff med ris
Middag: Köttfärslimpa med kokt potatis och gräddsås
Lördag 15 november
Lunch: Wienergratäng med broccoli
Middag: Kokt skinka med kokt potatis och mimosasallad
Efterrätt: Mjukpepparkaka
Söndag 16 november
Lunch: Kycklingfilé i ugn med kokt potatis och currysås
Middag: Ugnsbakad sej med kokt potatis och sås
Efterrätt: Bärkräm