
Måndag 20 oktober
Lunch: Vegetarisk gratäng med vitlökssås
Middag: Dillkött med kokt potatis
Tisdag 21 oktober
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Middag: Prinskorv med kokt potatis och stuvade morötter
Onsdag 22 oktober
Lunch: Gröt med mjukbröd, pålägg och frukt
Middag: Pannbiff med kokt potatis och pepparsås
Torsdag 23 oktober
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Parisare med bröd, stekt potatis och gurkmajonnäs
Fredag 24 oktober
Lunch: Biff gulasch med kokt potatis
Middag: Raggmunkar med stekt fläsk
Lördag 25 oktober
Lunch: Grönsakssoppa
Middag: Fläskpannkaka
Efterrätt: Chokladpudding
Söndag 26 oktober
Lunch: Sill med ägg, sås och kokt potatis
Middag: Köttbullar med kokt potatis och morotsstuvning
Efterrätt: Pannacotta

Måndag 27 oktober
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Kycklingfilé med råstekt potatis
Tisdag 28 oktober
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Biff stroganoff med ris/kokt potatis
Onsdag 29 oktober
Lunch: Hamburgare
Middag: Bondomelett
Torsdag 30 oktober
Lunch: Schnitzel med kokt potatis och bearnaisesås
Middag: Lättpanerad fisk med kokt potatis och vitvinssås
Fredag 31 oktober
Lunch: Korv med potatismos
Middag: Gräddstuvad pyttipanna
Lördag 1 november
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Bakelse
Söndag 2 november
Lunch: Kalops
Middag: Karré med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Bärkräm