Måndag 5 maj
Lunch: Köttbullar med kokt potatis och gräddsås
Middag: Bondomelett
Tisdag 6 maj
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och kall sås
Middag: Pytt i panna med stekt ägg
Onsdag 7 maj
Lunch: Kycklinggratäng
Middag: Bruna bönor med stekt fläsk och korv
Torsdag 8 maj
Lunch: Vegetariska nuggets med ris och sötsur sås
Middag: Kasslergryta med ananas och kokt potatis
Fredag 9 maj
Lunch: Pasta med skinksås
Middag: Potatisbullar med stekt fläsk
Lördag 10 maj
Lunch: Isterband med stuvad potatis
Middag: Palt med fläsk
Efterrätt: Rabarberkaka
Söndag 11 maj
Lunch: Grönsakssoppa
Middag: Lax med kokt potatis
Efterrätt: Bakelse
Måndag 28 april
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Schnitzel med potatis och örtsås
Tisdag 29 april
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och tartarsås
Middag: Leverbiffar med lök och kokt potatis
Onsdag 30 april
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk
Middag: Ost- och skinkpaj med broccoli
Torsdag 1 maj
Lunch: Kycklinggryta med ris
Middag: Pölsa med potatis
Fredag 2 maj
Lunch: Raggmunkar med fläsk
Middag: Kasslergratäng
Lördag 3 maj
Lunch: Leverbiff med stekt lök, kokt potatis och sås
Middag: Fisklåda med skirat smör
Efterrätt: Sverigekaka
Söndag 4 maj
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Köttsoppa med klimp
Efterrätt: Pannacotta