Måndag 25 november
Lunch: Currygryta med ris
Middag: Dillkött med kokt potatis
Tisdag 26 november
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och remouladsås
Middag: Prinskorv med kokt potatis och stuvade morötter
Onsdag 27 november
Lunch: Gröt med mjukbröd, pålägg och frukt
Middag: Kökets älgfärsbiffar med kokt potatis och gräddsås
Torsdag 28 november
Lunch: Köttgryta med kokt potatis
Middag: Parisare med bröd, stekt potatis och gurkmajonnäs
Fredag 29 november
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Pannbiff med kokt potatis och pepparsås
Lördag 30 november
Lunch: Plättar med sylt och grädde
Middag: Kycklingsoppa med bröd
Efterrätt: Fruktcocktail med grädde
Söndag 1 december
Lunch: Frukostkorv med kokt potatis och pepparrotsås
Middag: Kasslergratäng
Efterrätt: Äppelkaka med marsansås
Måndag 2 december
Lunch: Pasta med köttfärssås
Middag: Potatisbullar med fläsk
Tisdag 3 december
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis och skarpsås
Middag: Stekt korv med kokt potatis och ägg
Onsdag 4 december
Lunch: Blodpudding med stekt fläsk och potatis
Middag: Ost- och skinkpaj med broccoli
Torsdag 5 december
Lunch: Kycklinggryta med stekt potatis
Middag: Bruna bönor med fläsk/korv
Fredag 6 december
Lunch: Korv stroganoff med ris/potatis
Middag: Isterband med stuvad potatis
Lördag 7 december
Lunch: Lättpanerad fisk med kokt potatis och sås
Middag: Kycklingsoppa
Efterrätt: Pannacotta
Söndag 8 december
Lunch: Biff stroganoff med kokt potatis
Middag: Karré med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Kräm