Måndag 21 april
Lunch: Prinskorv, köttbullar och kokt potatis
Middag: Stekt aborrfilé med dillpotatis och löjromssås
Tisdag 22 april
Lunch: Gröt med mjukbröd, pålägg och frukt
Middag: Fläsklägg med rotmos
Onsdag 23 april
Lunch: Panerad fisk med kokt potatis remouladsås
Middag: Biff med kokt potatis och gräddsås
Torsdag 24 april
Lunch: Biff gulasch med kokt potatis
Middag: Fisklåda
Fredag 25 april
Lunch: Pasta med krämig kycklingsås
Middag: Pannkaka med sylt
Lördag 26 april
Lunch: Potatisbullar med stekt fläsk
Middag: Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås
Efterrätt: Äppelkaka med marsansås
Söndag 27 april
Lunch: Stekt lax med kokt potatis och citronsås
Middag: Fläskkotlett med kokt potatis och potatis
Efterrätt
Måndag 14 april
Lunch: Pytt i panna med stekt ägg
Middag: Lasagne
Tisdag 15 april
Lunch: Hamburgare med stekt potatis
Middag: Ostpaj med bacon och tomater
Onsdag 16 april
Lunch: Köttfärslimpa med kokt potatis och rödvinbärssås
Middag: Schnitzel med kokt potatis och örtsås
Torsdag 17 april
Lunch: Ugnsstekt falukorv med potatis
Middag: Ärtsoppa med fläsk och plättar
Fredag 18 april
Påsklunch!
Middag: Påskgröt
Efterrätt: Påskgräddbakelse
Lördag 19 april
Lunch: Påskskinka med kokt potatis och mimosasallad
Middag: Janssons frestelse
Efterrätt: Fruktcocktail med vaniljvisp
Söndag 20 april
Lunch: Grönsakssoppa med baguette
Middag: Älgfärsbiffar med kokt potatis och rosépepparsås
Efterrätt: Chokladmousse med hallon